resim
Hüseyin Göçek
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 468
    23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçında hatalı bir karar vermiştir, evet. pozisyon anında ve sonrasında yaşadıklarımın tarifi yok. ama biraz olsun artık sakinleştiysek olaya biraz da farklı bir açıdan bakalım.

    burada kaçırdığımız çok önemli iki nokta var.

    1) belki de var odasındaki halis özkahya hiç bakmana gerek yok tertemiz penaltı demiş de olabilir. çünkü böyle bir durumda pozisyon kesin olarak şudur denirse oyun akışını daha da fazla bozmamak için hakemler izlemeye gitmiyorlar. o yüzden ilgili pozisyonda "sorun yok devam" denmişse asıl suçlu halis özkahya'dır.

    2) var pozisyonu izle demişse ve hüseyin göçek buna rağmen gitmemişse o zaman da çok ağır suçlu kendisi olur.

    ortada neresinden tutarsak tutalım büyük bir hata var ve iki açıdan da değerlendirmeye açık. bu nedenle arada geçen konuşmalar mutlaka açığa çıkarılmalıdır.

    edit: bazı arkadaşlar anlamakta zorluk yaşıyor sanırım. ben asla hüseyin göçek suçsuz demiyorum, demedim. sadece ortada çok büyük bir yanlış var ve asıl suçlunun halis özkahya olabilme ihtimali de az değil diyorum. kim bilir belki de hüseyin göçek ilk aşamada pozisyona devam dese de var'dan penaltı kararı gelecekti.

    edit 2: hangisi daha üzücü karar veremedim doğrusu. okuduğunu anlamayan yazarların olması mı yoksa bu pozisyon içeriğinde olanlar mı? hala mesajlar alıp duruyorum gidip kendisi baksaydı diye. herhalde dünkü maçı basketbol zannedenler var. mikrofondan ona bak denmediği sürece hangi hakemin pozisyon izlemeye gittiğini gördünüz şu ana kadar? lütfen daha fazla kitap okuyunuz. okuyunuz ki yazılanları daha iyi anlayabilesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın