• 1
    2018-2019 sezonu'nda tarihte hiçbir zaman görülmemiş ve gorulemeyecek şekilde açık bir şekilde fenerbahçe ve besiktas'in yarıştan koptuğu bir dönemde fatih terim'le olan hesaplarını galatasaray üzerinden kesmek ve istanbul başakşehir futbol kulubunu şampiyon yapmak, en azından galatasaray'i şampiyon yapmamak için tüm kurulları ve hakemleriyle türkiye futbol federasyonu'nun yaptığı sistematik saldırıdan sonra olmasi gerekendir.

    30 milyon galatasaray taraftarı olarak ve futbol endüstrisine en çok katkıyı sağlayan kitle olarak bein sport iptali, tff'ye yürüyüşler, maçlara çıkmama ya da maçlarda ses getirecek prostestolarla bu düzenin carklarini işlevsiz hale getirmeliyiz ki kimse bir daha hakkımızı yiyemesin.

    galatasaray başkanı, yöneticisi çok konuşmaz.

    az konuşur ama gereğini yapar.

    bizim boş laflara karnımız tok.

    bu tiyatronun bir parçası olmayacagiz. giden bir şampiyonluk olsun ama biz bir daha kimsenin bunu bize yapmaya cesaret edemeyeceği işler yapmalıyız.

    gerekirse işi siyasete dokecegiz. %0.1'ler için bile kan gövdeye götürürken başta istanbul, ankara gibi büyük şehirlerdeki galatasaraylılar mart 2019 öncesi yok sayılamaz!

    bizim gs sk başkanından ve yönetiminden beklentimiz, bize hedefi işaret etmesidir. gereğini zaten biz yaparız.

    30 milyonu kimse yok sayamaz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın