• 134
    haziran ayında, futboldan gelen gelirlerin sadece futbola harcanacağı ve şubelerin tamamen kendi gelirleri (bilet satışı, ürün satışı, sponsorluk, başarı gelirleri vb.) ile idame ettirileceği tüm şubelere bildirildi. şartlar bunu gerektiriyor arkadaşlar. "100 bin euro'dan ne olacak yeaa" diyenleri duyar gibiyim. ona 100 bin verirsen diğeri de 100 bin ister. 2 kat gelir getiren 200 bin ister. bu bir prensip meselesidir.

    bu bildirime istinaden, futbol haricindeki şubelerde (hatta futbolda bile, örn: gomis) belirlenen bütçeleri kabul etmeyen sprocular ve teknik direktör/antrenörler ile yollar ayrıldı. tüm bu şartlara rağmen kalıp mücadele etmek isteyenlere de teşekkür edildi ve şartlar tekrarlandı.

    sedat incesu'ya kızmıyorum. kızamam zaten. parasını alamamış. haklıdır. ama bu konuda bilgilendirilmişti. bu şartları kabul ederek takımın başında kaldı. şimdi istifa etmesinde sorun yok. ama tarz böyle olmaz. hani demiş olsalar "sana bütçe vereceğiz, maaşlar tıkır tıkır ödenecek" diye, anlarım. ödemeler konusunda yaşanan sıkıntılar sadece sedat incesu ile sınırlı değil. evet, sedat incesu'nun alacağı maaş belki diğerlerinin yanında devede kulak kalıyor. ama deveye su veremezseniz, kulağın bir önemi kalmıyor.

    arkadaşlar kabul edeceğiz. şartlar böyle. 1 kuruşun bile hesabını yapmak zorundayız. futbol takımının kazandırdığı 1 kuruş bile farklı branşa gitmeyecek, gidemez. türkiye'nin de şartları ortada. şakır şakır konkordato ilan ediliyor. yerel seçimlere kadar doların yeniden 7 tl civarına yükselmesi söz konusu. bu şartlarda da kimse bir yere sponsor olmuyor. galatasaraylı iş adamlarının cebinde zaten akrep vardı. şimdi ceplerini de diktiler artık.

    durum bu arkadaşlar. burada ahkam kesenler bir sorsunlar bakalım kaç tane tekerlekli sandalye basketbol maçına gitmişler? maçlar ful tribünlere oynanıyor, şakır şakır para akıyor da mı ödenmiyor paralar?

    sedat incesu, galatasaray için büyük bir değerdir. aynı ergin ataman ve oktay mahmuti gibi. ama şartlar bu.

    ekleme:

    https://www.galatasaray.org/...enoru-hakkinda/42819

    artık kızabilirim. bakın bu adnan öztürk tayfasın artık gerçekten tadını tuzunu kaçırmaya başladı bu işin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın