• 32768
    "chelsea'deki ilk yılımda mourinho bize 'eğer tek kral olmak istiyorsan, herkesi arkanda bırakabileceğin yere git. çünkü burada 22 kral var. kabul ediyorsan çalış, etmiyorsan kral olduğun yere geri dön' demişti. benim için ilginç bir andı."

    "bu konuşmadan sonra yapmam gerekenleri anladım. daha iyi olmam gerekiyordu. 'benim buradaki yerim ne?' diye düşündüm. bir meydan okudum ve gerçekte olduğum oyuncu haline gelmeyi başardım."

    bayern münih maçıyla ilgili;

    "bir takımdaki kariyerinize son vermenin en iyi yoluydu. şampiyonlar ligi'ni kazanıyorsun ve 'teşekkürler, güle güle' diyorsun."

    "tanrı'ya inanıyorum ve bazen sahada onunla iletişim kuruyorum. bayern'e karşı oynadığımızda ona 'eğer gerçekten varsan, bana göster' dedim. sonrasında gol attım. köşe direğine koştum ve gökyüzüne bakarak 'gerçekten var' dedim. bu benim tanrı ile aramdaki bağlantı."

    "bana güvenebilirsin ki eğer futbolu bırakma kararım sadece bana kalmış olsaydı bunu yapmazdım. 80 yaşına geldiğimde bir top görürsem onun peşinde koşacağım. çünkü bu benim tutkum. yorgun değilim ama başka bir şeylerin başlangıcına ihtiyacım var."

    didier drogba
App Store'dan indirin Google Play'den alın