• 3420
    2018-19 sezonunun ilk yarısını 20 puanın altında kapaması muhtemel takım. 12. haftanın sonunda 13 puanları var. devre arasına kadar oynayacakları 5 maça baktığımızda gerçekten işleri zor. galatasaray'ın bu 5 maçının tamamı istanbul'da ancak bizim adımıza en büyük handikap sakat ve cezalılar. buna fatih terim'in cezasını da ekleyebiliriz. bu kalan 5 maçta biz kaç puan alırız bilmiyorum, inşallah en fazlasını alırız. belki bunu galatasaray'ın başlığına yazarım ama fenerbahçe'ye dönecek olursak bu hafta trabzonspor deplasmanına gidiyorlar. her iki takımdan da nefret eden biri olarak berabere kalmalarına bile gönlüm elvermiyor.

    trabzonspor(deplasman): bence en fazla alabilecekleri 1 puan. trabzonspor çok kötü, ünal karaman'ı hala kovmadılar. fenerbahçe adına tek avantaj bu.

    arada içerde dinamo zagreb maçı.

    kasımpaşa(içerde): yine alabilecekleri en fazla 1 puan. kasımpaşa adına en büyük dezavantaj mustafa denizli.

    akhisarspor(deplasman): bu deplasmandan da fenerbahçe adına 1 puan iyi görünüyor. bir kez daha rakip adına en büyük dezavantaj teknik direktörleri. cihat arslan o maça kadar kovulur umarım.

    arada spartak trnava deplasmanı.

    erzurumspor(içerde): fenerbahçe'nin 3 puan alma olasılığı en yüksek maç. ancak erzurum aslında fena top oynamayan, şanssız bir takım. biz bile içerde 1-0 yenebildik. beşiktaş'ı ellerinden kaçırmışlardı. trabzon deplasmanından da 1 puan çıkardılar. bence kolay maç değil. erzurum'dan sürpriz bekliyorum.

    antalyaspor(deplasman): en çok güvendiğim maç. antalya'nın başında bülent korkmaz var. büyük takım hocası olacak kapasitede değil ama antalyaspor ile kısıtlı imkanlara rağmen güzel bir sinerji oluşturdu. üst sıralarda kalma niyetindeler. fenerbahçe'yi eli boş göndermeleri temennimiz.

    ikinci yarının açılış maçında da bursaspor deplasmanına gidiyorlar. önlerinde gerçekten zor 6 maç var. devre arasına kadar oynayacakları 5 lig maçından ben 4 puan öngörüyorum. yani 17 puanla 17. sırada bitirmeleri güzel bir rastlantı olur. bu 5 maçta 3 galibiyet alabilecek güçte değiller. 2 galibiyet alsalar dahi en fazla 1 de beraberlik alırlar ve 20 puanı geçemezler.

    inşallah bu zorlu süreçte biz de minimum puan kaybeder ve fener'in bu durumunu elimizde çekirdekle izleriz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın