resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3888
    yönetim gelecek tepkilerden korkarak yaz boyu kendisini karalamıştır. algı yönetimi yapmıştır ve başarılı olmuştur. takımda tek zam isteyen kendisi değildir. donk sezonun dörtte birinde oynayarak zammı hak ettiyse, yasin, rodrigues zam istediyse, gomis de isteyebilir. bunun kabul etmemek de gayet mantıklıdır. takımın maaş yükü gibi sebeplerden dolayı. ama bu adam açıklama yaptı. hatasını kabul edip çalışıp en kısa sürede eskisi gibi olacağım dedi ki 2017-2018 sezonunda da hazırlık ve uefa eleme maçlarında gol atamamıştı.

    kendisini satan, yerine adam alamadığı için de hala kendisini kötülemeye çalışan yönetim en büyük suçludur. yaptıkları algı da başarılı olmuştur. bundan dolayı millet hala gomis'e saydırıyor. kendisi olsaydı şuan maddi olarak, hem bonservisini hem de zamlı sözleşmesini attığı gollerle çıkartırdı.

    biz taraftar olarak, nankörlüğü bırakıp kendisi hakkında kötü konuşmamalıyız. fatih hoca'nın benim için çok özel dediği şampiyonlukta çok fazla payı vardır. o kadar büyük payı vardır ki, 2017-2018 sezonunun takımından sadece kendisi satılıp,4-5 transfer yapılmasına rağmen takım 2017-2018 sezonunun çok gerisinde top oynamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın