resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3886
    eski gol kralımız, türkiye gol rekortmeni yabancı futbolcu.

    düşünün ki şirketiniz sizin de içinde oluşturduğunuz bir ekip oluşturdu, hemen herkese de muadil şirketlerin üzerinde, dolgun maaş verdi. üstelik bunu ispatlanmış herhangi bir şey yapmadan. neyse işe başladınız, hep beraber bir başarı sağladınız, vitrinde siz olduğunuz için bir takım insanlar sizi şirketin yüzü olarak biliyor. ekip arkadaşlarınız sunumu hazırladı, siz sundunuz. fiyat teklifi çıkardı, dosyayı siz verdiniz. sözleşme hazırladılar, siz imzaladınız. şirketin başarısında doğal olarak pay sahibi oldunuz. ekipte kimseden herhangi bir zam talebi, prim beklentisi, ikramiye, piyango vs. bekleyen yok ama siz çıktınız zam istediniz. şirketiniz zaten vermesi gereken maaş düzeylerini alt üst etmiş, geleceği düşünmeden, geçmişe bakmadan bol keseden dağıtmış. siz de işin başında dolgun bir avans ve iş boyunca dolgun maaşlar alarak bu cömertlikten nasibinizi almışsınız. üstüne üstlük zam isterken fütursuzca davranmışsınız ve işin kendisinden çok istediğiniz zam odak noktanız olmuş.

    tüm şartlar böyleyken şirket size zam verebilir mi? haydi verdi diyelim, diğer elemanlar enayi mi? doğal olarak onlara da zam isteme hakkı doğmuyor mu? önceki yöneticiler zaten har vurup harman savurmuşken ve vergi denetçileri, alacaklılar vs. kapıda sıra olmuşken -zaten fazla fazla maaş verilen- elemanlara zam yapabilir mi?

    amacın bağcıyı dövmek olduğunu biliyoruz. neticede süper kupa finalinden sonra hasan şaş’ın süper kupa seremoni öncesi videosundan yola çıkıp “fatih terim’le beraber gitmeli!” diyen pırıl pırıl kafalar. şaşırmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın