resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1811
    sosyal medyadaki - bilhassa benim gördüğüm twitter'da - dalyarak kitleyi çok kaale alıyor.

    35 takipçili, profil fotoğrafında ağzını yüzünü yamultan 20 yaşındaki sarpcan her sabah saat 9'da atılan günaydın tweetinin altına 'görsele ismini koymamışsın paşkaaaaan' yazıyor, 26 fav alıyor.

    "dishiiii aslaaaaan ama artık forvetsiz xpppp" nickli busenur 'yeter artık yaaaa icraat sıfır artık istifaaaa' yazılı bir adet mustafa cengiz fotoğrafı atıyor, hop 14 rt 40 fav da buna geliyor.

    kanaat önderiyim diye geçinen, lise güdümünde veya paralı şaklabanlar olduklarını düşündüğüm, galatasaray haberleri benzerinde bir nick seçen, ama alttan altta mustafa cengiz ve mevcut yönetimin işlerine aklı sıra laf çaktığını sanan dingil 'sayın cengiz, galatasaray taraftarını ezdiriyorsunuz, ne zaman tepki koyacaksınız???!?!!?!' yazıyor, bi 50 rt 90 fav da burdan.

    bunları niye yazıyorum? işte bu salak tweetler böyle böyle en üstlere çıkıyor, twitin altındaki mentionda ilk sırada gözükenler arasına giriyor. mustafa cengiz, başkan olduğu günden bu yana sosyal medyanın öneminden ve onu takip ettiğinden bahsetmişti. e şimdi ben bunu görürsem, sosyal medyayı takip ettiğini söyleyen adam da twitter'a girdiğinde bu şekil yarak kürek tiplerin götünden attıkları twitleri görmez mi? görür.

    görürse de böyle panikle, yangıncı taraftarın akılsız hamlelerini yapar. yapınca ne olur, bahane olsa da ceza versek diye bekleyen tff, günlük rutin cezasını verir.

    şu anda öfkeyle kalkıp zararla oturuyor. lütfen başkan, internette çok daha aklı selim yorumlar yapılan, çoluk çocuğun saçmalamadığı platform ve buralarda yazan, üzerine kafa patlatan taraftarlar var.

    keşke buralara gelip uğrasa, sahte bir nick alıp ifşa olmadan buradaki yorumlara bir göz gezdirse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın