resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3868
    kendisine yalakalık yapan ergenlere kalsa 10 senelik sözleşme imzalanması gerekiyordu. adam geldiğinden beri taraftara oynuyor, tüm sosyal medya hesaplarını bu uğurda kullanıyor.

    ben kendisinin ikinci yarı performansından yana her zaman düşünceli idim. ikinci yarı ciddi anlamda konsantre sorunu yaşadı. bunda aldığı ücrete zam talebinde bulunması ve rededilmesi etken olabilir. bence bu herif ocak ayından beridir zam istiyor. yani mevzu sadece temmuz ayı olayı değil. abdürrahim albayrak'ın kendisi hakkında söylediği tüm şeylerin yüzde yüz doğru olduğunu düşünüyorum.

    kaza bela bu sene kalsa muhtemelen şuanda eren derdiyok'un katkısından fazlasını yapamayacaktı.hatırlarsanız ikinci devre tüm takımlar gomis'i çözmüş çok rahat bir şekilde kontrol altında tutabiliyorlardı. şimdilerde üçüncü sınıf bir ligde top koşturuyor ve çok takip edemesem de yine uçuyor kaçıyor.

    bence defteri artık kapatılmalı. hiçbir zaman bir galatasaray efsanesi olamamıştır. ha melo , poldi dersin eyvallah derim de gomis o sınıfa hiçbir zaman giremedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın