resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 733
    galatasaray sözlük'te bir futbolcu hakkında yazacağım ilk entry'i kendisine adama kararı vermemin sebebi bu çocuğun gerçekten farklı olacağına inanmam. tek ilacı tecrübe olan açıklarını kapatmasıyla birlikte ozan kardeşim ligdeki en iyi stoper olacak. hızı, hırsı, pas kalitesi, fiziği şimdilik öne çıkan olumlu özellikleri. pozisyon alma ve çabuk rakiplerin hamlelerini okuma konusunda ise kendisini çok güzel geliştirecektir. şu an için hamle okuma becerisinin eksiliği yüzünden penaltılar yapmış durumda. ama hep deriz ya "hata yapacaksa gençler yapsın" diye. varsın daha bir iki yıl penaltı yaptırsın.

    bunun yanı sıra biz galatasaraylıların parlayan genç oyuncular konusunda en büyük endişesi "karakterini bozar mı?" oluyor.
    akbilci tosun ve sakallı adam sağ olsun bizde böyle kronik bir şüphe peydah oldu. ama ozan salak değil. bu adamların ne yaptığını, nasıl rezaletler çıkardığını görüyor. instagram paylaşımlarından da anlaşılacağı gibi şu an gelişimine odaklanmış durumda ve bulduğu şansın ne kadar kıymetli olduğunun farkında. fatih terim bu temiz çocuğu işleyecek en doğru kişi. kısacası bu sezon çok güzel bir piyango vurdu bize. ozan'ın takıma adapte edilmediğini hayal bile etmek istemiyorum. eldeki kalbur üstü tek stoper olan serdar'ın partneri ya maicon denen ağır vasıta olacaktı ya da ahmet çalık adındaki ne iş yaptığı meçhul adam. en kötü ihtimalle donk stopere çekilecekti ama orta sahadaki eksikler ortadayken bu da mümkün değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın