resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1254
    hayati boyunca görmediği ilgiyi son üç senelik periyotta beyaz futbol ve twitter'da görmüş şahıs.

    program ahmet çakar ve ortaya attığı komplo teorileri ile ilerliyor. ertem şener denen program sunucusu diğer yorumculara hiç söz vermiyor lakin söz sırası ahmet çakar'a geldiği zaman yarım saat konuşmasına müsade ediyor. o anda stüdyoda çıt çıkmıyor ve ahmet çakar alıyor eline sazı gelene geçene istediği gibi saydırıyor. diğer yorumcuların ağzından en ufak bir kötü söz çıksa aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda olan ertem , ahmet çakar'a taşağı yetmediğinden ve reytingin ahmet'de olmasını bildiğinden orgazm olmuşcasına ahmet'i dinliyor.

    bakın bu programda ayı gökmen adında bizim eski bir futbolcu var. sırf ertem'den talimat aldığı için durmadan galatasaray'ı kötülüyor. galatasaray lehine hiçbir konuda olumlu bir şey söylediğini görmedim. zaten program boyunca toplasan 20 saniye konuşuyor sonrasında ertem tarafından azarlanıp susturuluyor. sonrasında söz yine ahmet'e geliyor ve veriyor küsküyü.

    bu adamın derdi reyting ve popüler olmak. bu uğurda herkese istediği gibi giydirir istediğini söyler. çünkü programın sunucusunun arkası sağlam. hiçbir şekilde başına bir iş gelmeyeceğini bildiğinden heryerden saldırıyor. en iyi cevabı mayıs ayında alacaktır. o zaman da senden benden çok galatasaraylı olur. galatasaray tüm çabalara rağmen durdurulamadı adam 10 maç ceza aldı takım yine şampiyon türk futbolunun en büyüğüsünnnn eyyy fatih terim güzellemeleri yapar.

    bunları defalarca yaşadık bu sezon yine yaşayacaz. herkes emin olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın