resim
Ali Dürüst
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 565
    bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim atasözü, tam olarak kendisi için geçerlidir. son birkaç senede peş peşe her biri diğerinden rezil olaylar yaşanırken kendisi yanında durduğu, saf tuttuğu, niteliği, haysiyeti düşük kişilerle hem genel hem de galatasaray spor kulübü içerisindeki itibarını sıfırlamış ve yerle bir etmiştir. önüne onlarca fırsat geldiği halde bu çakallar sürüsünün içinden ayrılarak yolunu düzeltme ihtimali varken, bu durumdan zevk alıyormuşcasına konumunu, koltuğunu bırakmayı aklından bile geçirmemiştir.

    senelerce alttan alta kendisinden medet umulan, fatih terim, abdürrahim albayrak ve kendisinin adı yan yana geldiğinde içimizde kıpırtı uyanmasını sağlayan ali dürüst eğer bu saatten sonra, galatasaray spor kulübü'nün herhangi bir kademesinde küçük ya da büyük aktif olarak herhangi bir rol alırsa, bu da bu kulübün tarihine kara bir leke olarak geçecektir.

    bundan seneler öncesinden itibaren kendisine büyük sempati besleyen, ileride başkan olacağı günlerin hayalini kuran ben, şu an kendisinden utanıyorum ve içinde bulunduğu durumdan dolayı kendisine acıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın