• 11
    bu kadar üzerine gitmeyin. büyüdükçe, yaşı ilerledikce daha mantıklı yorumlar yapmayı öğrenecektir o da. fakat bu sözlükteki abileri ne kadar bilinçsiz ve özensiz yorumlar yaparsa, o da o kadar kötü bir yorumcu olacaktır. şimdi yineliyorum, mahmut can gibi alttan gelenlerin daha nezih bir ortamda yetiştirilmesi ve daha mantıklı yorumlara sahip edinilmeleri için siz de kendinizde bir takım kusurlar bulun bir zahmet.

    ben bu arkadası tanımıyorum. sözlük dolayısı ile tesadüfi tanıdım. fakat yaşı buradaki birçok yazarın yarısı kadar. belli ki içinde de yazma isteği var. ne yazdığına bakmayacaksın. çünkü o, ne gördüyse, neler okuduysa onları yazacaktır. o yeni kök salan analiz edebilme yeteneği okudukları doğrultusunda gelişecek. peki nedir durum? durum apaçık ortadır. onun yazılarını okudukça buradaki birçok kişinin ergenlik dönemlerini özetleyebiliyorum kendime. şimdi bir kez daha düşünün. çünkü üzüm üzüme baka baka kararır derler. bunu anlamak için asma bahçelerine gitmenize hiç gerek yok. biraz düşünebilmek yeterli olacatır.

    daha da fazla yazmama gerek yok bu konu üzerine. halbuki çok uzun yazacaktım. neyse, anlaşılabilir olması için satırlarca yazmama da gerek yok. yukarıda bahsettiğim gibi biraz düşünebilmek yeterli olacaktır.

    ne için idi bu kadar alıntı? şimdi daha iyi anlayabiliyor musunuz ?
    sevindim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın