• 3417
    (bkz: 11 kasım 2018 fenerbahçe alanyaspor maçı)

    adamlar 16. sırada ve ligde 6 maçtır galibiyet alamıyorlar. şimdi ise kendi evlerinde 2-0 öndeler ve küme düşme potasından kurtulacaklar. 1. başakşehir ile aralarındaki fark 14'e; bizimle aralarındaki fark ise 10'a düşecek.

    fenerbahçe sürekli yenilmeyecek arkadaşlar. illa ki galibiyette alacaklar. onları çoşturduğumuz falan yok. ligde 12. haftadayız, bir zahmet 1-2 galibiyette alsınlar.

    ayrıca, onların gerçekten küme düşeceğini mi sanıyorsunuz? düşmez arkadaşlar. düşürmezler. sadece bir seneleri daha kupasız tamamlanacak. böyle düşünün. adamlar 5 yıldır şampiyon olamıyorlar ve hala ersun yanal gelsin diye dileniyorlar. bu sene de şampiyon olamazlarsa mali yönden dibe batacaklar. hiçbir ek gelirleri yok ve saçma sapan transferlere tonla para döküyorlar.

    yani onları dirilttiğimiz falan yok. sadece küme düşme hattından kurtuldular. önemli olan şampiyon olamamalarıdır. ister 2. olsunlar, ister 15. hiç farketmez. şampiyon olamadıktan sonra kendi taraftarları ipi çeker zaten.*

    kısacası, boşverin arkadaşlar. 1-2 maç kenetlenmeleri hiçbir şeyi değiştimez. adamlar doğru düzgün kenetlenebilselerdi, 5 yılı kupasız tamamlamazlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın