resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2700
    bir takımın defansta başarılı olmasının en önemli sebebi, istikrardır. tabi bu bütün mevkiler için, dahası takımın bir sezon boyunca başarılı olmasının sebebidir. ancak istikrar defans oyuncuları için daha da önemlidir. sonuçta hücum oyuncusu, takım kötü olduğu zaman özel yeteneği ile bir şeyler yapabilir, bir şut atabilir, bir çalım atabilir, harika bir ara pası ile kötü giden bir maçı çözebilir. bunda istikrar aranmaz.

    serdar için de bu istikrar meselesi çok önemli. sakatlık yaşamaya meyilli olduğu için, başka futbolcuda çok önemli olmayan bir durum, onun için sıkıntı yaşatabiliyor. iyi oyunu için de, onun oynadıkça istikrar kazanması çok önemli oluyor. yanındaki kişilerle devamlı oynaması, birbirlerini tanıması, oyuncuların birbirlerine güvenmesi, hep takım savunmasının kalitesini artıran şeyler. serdar da oynadıkça takımına bu anlamda her maç üzerine koyan bir grafik sergiliyor.

    ibrahim üzülmez için derler ya, orta açmasını bilse real madrid'de oynardı diye, aynı şey serdar için de geçerli. sık sık sakatlanmasa belki real madrid olmazdı, ancak sürekli şampiyonlar ligi gören, zaman zaman son 16 ve çeyrek final yapan takımların demirbaşı olabilirdi. bariz bir eksikliği yok, ayağı nispeten düzgün, yıldırıcı ve pozisyon bilgisi iyi bir stoper. hızı da gayet yerinde. maşallah sana serdar. inşallah bir daha sakatlık yaşamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın