• 32587
    "türkiye, muhtemelen en fazla takdir edildiğim ülkedir ve en iyi hissettiğim yer orası. çünkü oradayken sahaya yüreğimi koyuyor ve elimden gelenin en iyisini yapıyordum."

    "orada çok kısa bir süre kaldım. yalnızca iki yıl ama hala geri döndüğümde kaosun içinde kalıyorum." (gülerek)

    "kaos türkiye'ye iner inmez başlıyor. güvenlik kontrolünde, bagaj teslimatında bile birçok insan benimle fotoğraf çektirmek istiyor. bazı yerlerde sokakta dolaşmak çok zor oluyor, yolda yürüyemiyorum. türkiye'ye her gidişimde çok keyif alıyorum."

    "çalışmayı hala çok seviyorum. haftada 6 ya da 7 kez idman yapıyorum. çalışmak hayatımın bir parçası.''

    "bu işe* devam eder miyim hiçbir fikrim yok. şu anda sadece yapmaktan keyif aldığım bir şey. kamera önünde durmak pek benlik değil ama keyifli bir deneyim."

    "bunu denediğim için kendimi çok çılgın hissediyorum. ayna önünde bile çok fazla uzun süre kalmam, sadece saçımı düzeltmek için birkaç saniye bakar geçerim. ama dış görünüşüme kesinlikle önem veriyorum."

    'zlatan'ın gölgesinde mi kaldın?' sorusuna elmander, "hayır, onunla oynamak çok heyecan vericiydi. 15-16 yaşlarından itibaren milli takımlarda beraber oynadık. onun bu kariyer yolculuğunun bir parçası olmak muhteşem bir deneyimdi."

    "ibrahimovic'in olmasına rağmen yeterince ilgi gördüğümü düşünüyorum. yaşadığım futbolculuk kariyerinden çok mutluyum."

    johan elmander
App Store'dan indirin Google Play'den alın