resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1048
    fenerbahçe taraftarı, kendisinden ünal aysal'ın drogba ve sneijder'i aldığı zamandaki hali olmasını bekledi ama şu ana kadar olsa olsa ünal aysal'ın 2014 devre arasında, birtakım profesyonellere güvenerek hajrovic'i, ontivero'yu aldığı sezondaki hali ile aziz yıldırım'ın galatasaray kompleksli halinin kötü bir kopyası ile birleşimi gibi oldu.

    comolli ile 1.5 senede yaptıklarını söylediği planlama daha 6 ay görmeden çöktü ve başarısız olduktan sonra yaptıkları iş ise aziz yıldırım'ın her dönemindeki gibi, tek hedef galatasaray oldu ve galatasaray'ın seviyesine çıkmaya çalışmak yerine kendi seviyesine düşürmeye çalıştı, çalışıyor.

    bu plan daha çok kez denendi, genelinde de başarısız oldu, hala denemek ne diye? farz edelim ki bizi de düşürdüler, kim kazançlı çıkacak bu savaştan? fenerbahçe mi kazanacak, galatasaray mı, türkiye mi? galatasaray şampiyon olursa fark açar diye korkuyorlar ama uefa belası olduğu sürece fark olmayacak ki, bu sezondan gördük işte planlama bile yapamıyoruz. sadece bize avrupa devamlılığı getirecek.

    bizim ise ne fenerbahçe'yi ne de başka bir takımı tüm sezonu çöpe atacak kadar ciddiye almamamız gerekiyor. yanlış anlaşılmasın, önemsiz oldukları için değil, tabii ki de önemliler, köklü camialar ve ebedi bir rekabetimiz de var ama bizim şu an tek rakibimiz uefa. o kriterleri o kriterlere rağmen başarılı olarak temizleyebiliriz çünkü ancak.

    ali koç ile ilgili olarak ise, aziz yıldırım gibi bir figürün yerine bir değişim rüzgarıyla gelmesine gerçekten sevinmiştim. ancak, ilk tökezlemede tekrar aziz yıldırım modelini hortlatarak çok büyük hayal kırıklığı yarattı. umarım, en yakın zamanda ilk zamanki haline geri döner ve başarısızlık durumunda tekrar bir değişim yaşamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın