• 12
    sonuç ne olursa olsun krizi fırsata dönüştürme imkanı veren kararlar olacaktır. polyannacılık değil bu, realite.

    potansiyeli yüksek birçok oyuncumuz var alt takımlarımızda. ozan'ı kazandık; olası kriz sayesinde celil'i de kazanalım, yunus'u da. hatta yapabilirsek daha fazlasını da. alt takım oyuncularımızın hepsi a takımın as oyuncusuna evrilecek diye bir kaide yok, rotasyon oyuncusu olarak elimizi güçlendirseler bile kafi. yedek kulübesinde bol sıfırlı kontrat sahibi bitik veteranları görmektense canını dişine takıp varını yoğunu sahaya yansıtacak gencecik aslanları görmek yeğdir.

    fatih terim gibi bir figürden bir süre mahrum kalacak olmamız büyük handikap elbette lakin orada bir levent şahin var. ne kadar donanımlı bir spor adamı olduğu sözlük bünyesinde de yazıldı. hocanın eksikliğini layıkıyla dolduracaktır.

    son olarak; tff, pfdk, siyaset vs. alayı bütün pisliğini, bütün kinini galatasaray'a ve hocaya kustu bu süreçte. hakeza ibne basın da. artık kaç oldu bilmiyorum fakat bir kez daha gördük kimin ne sıçkı olduğunu. ali koç sempatizanı modeller de kimin ne anlama geldiğini net olarak görmüştür herhalde?
App Store'dan indirin Google Play'den alın