resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9226
    ne bicim taraftarlar dolusmus basliginin altina anlamak mumkun degil. hayir, fatih terim iyiyse unal aysal kötüdür, unal aysal iyiyse fatih terim kotudur gibi bir durum yok sayin akillarina comak durtukledikletim. her ikisinin de cok iyi yanlari oldugu gibi cok kotu yanlari da vardir. sonucta ikisi de insandir. aslolan galatasaraysa iyi seyleri alin, koyun kenara, kotu seyleri de bir kenara koyun, iyiye bakip kotu ozelliklerin bir daha bu kulupte olmamasi icin temennide bulunun bu kadar mi zor yahu!

    unal aysal, cok iyi bir is adamidir, is bitirir, is baglar, yatirim anlaminda kafasi calisir, ama futbola gelince konu mutlaka danismana ihtiyac duyar. danismani karga olanin da burnu boktan eksik olmadi malum fatih terim donemi sonrasinda bu kadar basit. bitti gitti. hayir birini yuceltmek icin digerini gommek ne demek?

    neyse, keske olsaydi da birilerinin bir yerlerine üfleseydi. en azindan galatasaray ve futbol düşmanı yalaka federasyonu ateşi azıcık dusseydi. keske beni de pfdk'ya sevk etseler. omuzlarim agriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın