resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 906
    ben ortaokul grubuna derse giren öğretmenim. yani işim ergenliğe giren veya girmekte olan genç adayları ile. öğrencilerim o yaşlarda hızlı uzadıklarından veya kilo aldıklarından vücutlarının hacimlerine alışmaları zaman alır. yani eli nereye çarpar bacağı nereye değer bilemez bu yüzden haddinden fazla sakarlık yapar. tabii bu normaldir öğrenci bu sakarlıkları sebebiyle suçlanamaz çünkü aslen masumdur. bile isteye yapmaz o sakarlıkları.
    neyse şimdi kusura bakmasın ama bu futbolcumuzu her izlediğimde bana erken ergenliğe girmiş bir ortaokul öğrencisi izlenimi veriyor. koşuyor ama nereye bastığını bilmiyor, dönüyor ama etrafındakilere çarpacağının farkında değil, bir panik bir telaş.
    eminim kendisi bile inanamıyor üzerindeki formanın galatasaray forması olmasına. buna yetersizlik falan denmez. değil bir kaç maç bir kaç ömür galatasaray’da futbol oynasa galatasaray futbolcusu olamayacak iyi niyetli olduğu belli, yerini kendi bile yadırgayan, hakkında kötü şeyler yazmaya vicdanımın elvermediği bir kardeşimiz. bahtı açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın