resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1737
    kendisini eleştirebileceğimiz birçok husus var, en basitinden bugün sıkınıtı yaşıyorsak plansız geçen 3-4 aylık transfer periyodunun çok etkisi var. ancak, 'beyefendi' imajı çizmesi eleştirilecek değil aksine başkanımız için gurur duyulacak bir şey olmalı bence. yıllarca, aziz yıldırım gibi tüm takım taraftarlarını kutuplaştıran figürlerin türk futbolundan temizlenmesini istemedik mi veya ali koç'tan farklı tutumlar beklerken zaman zaman aziz yıldırım gibi davranmasına tepki vermiyor muyuz?

    hakemleri fatih hoca eleştirebilir, futbolcular, rakipler hatta futboldan sorumlu yönetici abdurrahim albayrak da en ağır şekilde eleştirebilir çünkü oyunun içindeler ve kendilerine avantaj sağlayacak veya medyayı yönlendirecek yöntemlere başvurabilirler. ancak futbol şubesini bilenlere bırakan bir başkan, taraftarı kullanarak güç gösterisi yapmamalı çünkü, o zaman aziz yıldırım tarzı bir model izlemiş olur. yeri geldiğinde artık futbolun içindekilerin söyledikleri birtakım merciiler tarafından umursanmıyorsa gerekli tepkiyi verebilir.

    mustafa cengiz'in kendi gibi olmasında sakınca yok. zaten biz onun dürüst, açık sözlü ve verdiği sözleri tutan bir insan olmasından ve dursun özbek örneğinden dolayı destekledik. taraftarı büyük ölçüde dinleyip, hatalarını gördüğünü de düşünüyorum ancak, bu saatten sonra transfer döneminde olduğu gibi hatalar tekrarlarsa pek destekçi bulamayacağı da bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın