resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4506
    bugün takımda olsa oynasa da oynamasa en çok eleştirilen futbolculardan biri olurdu geçen sezon olduğu gibi. çünkü, büyük takımda oynamak ile küçük takım arasında oynamak çok farklı. kayserispor'u tek başına taşıyan amrabat'ın bizde kalmasını kaç kişi istemişti? adama güreşçi deniyordu.

    mesela, şu an hiçbirimizin beğenmediği selçuk da göztepe'de olsaydı belki ligin en iyi orta sahası gösterilecekti veya yine burada bazıları çıkıp belhanda yerine selçuk olsa daha iyi oynardı diyecekti. sinan'ı ben ilk 11'de görmeyi hiç istemiyorum ama o da belki göztepe'de olsa yıldız olur. bu tahminlerin bir sonu yok.

    biz de geri dönemediği için eleştirilen sabri sarıoğlu da göztepe'deyken ligin en verimli sağ beklerinden biriydi. çünkü, artık göztepe seviyesindeydi. şu an eren de, sinan da, ömer bayram da göztepe seviyesinde gibi görünüyor. ancak, takımın tamamının galatasaray seviyesinde olması mümkün olamayacağı için, bu isimlerin takımda bulunması da sorun değil. sorun, bu isimlerin alternatif olacakken as oyuncu olmasında, zamanında sabri sarıoğlu ve umut bulut'un ilk 11'in as oyuncuları olmak zorunda kalması gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın