2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Hafta Maçı
23:00 Veltins Arena
2 - 0
  • 81
    6 kasım 2018 galatasarayımızın schalke 04 ile yapacağı maç 12 milyon euro’luk bir maç. bir alman gazetesinin attığı başlık bu. evet bu maçı kim kazanırsa gruptan çıkmayı garantiler. çünkü sonraki maçlarda da bunun psikolojik sıkıntısı olacaktır. gruptan çıkma bonusu 9,5 m euro, galibiyet primi 2.7 m euro, toplam 12 m euro.

    bu gerçekten hareketle schalke’ye karşı yürekli oynamalıyız ki oynayabiliriz. schalke en güçlü döneminde bize teslim olmuştu gelsenkirchen’de yine yapabiliriz. buradaki maç asla ölçü olmaz çünkü almanlar buradaki maçtan çok korkmuşlardı ve ona göre önlem almışlardı. bugün ise hem daha rahatlar hem daha yorgunlar. yani isteseler de buradaki oyunlarını tekrarlayamazlar. tekrarlamaya kalkarlarsa sezona mal olur.

    onyekuru ve rodrigues’in oynaması gerektiğini düşünüyorum. çünkü ikisinin de vitrin maçı olduğundan kendilerini bu maça sakladıklarından eminim.

    üstelik bugün stoperde, ağır ve arkasına adam kaçıram maicon’un yerine hızlı ve güven veren ozan var. çünkü sol stoperde serdar aziz olacak. konoplyanka o kadar kolay defans arkasına sarkamayacak.

    allah utandırmasın. amin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın