2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Hafta Maçı
23:00 Veltins Arena
2 - 0
  • 75
    bir türlü havasına giremediğim maç.

    oldukça zorlayıcı geçeceğini ve mecburiyetten savunmada bekleyeceğimizi tahmin ediyorum. gerçi son zamanlardaki futbolumuz ile bunu tahmin etmek zor olmasa gerek. bunca sakat ve formsuz oyuncunun içinde fatih hocanın artık değişik bir şeyler denemesini umuyor ve bekliyorum. örneğin orta alanı baklava gibi dizip derinde donk sağ içte mariano sol içte nadiaye ve önlerinde belhanda, ileri uçta da feghouli, sinan, garry, onyekuru gibi oyuncular denenebilir. kanat oyuncuları zaten defansa yardıma gelmediğinden rahat pozisyon verdiğimiz bir ortamda sadece beklere kanat bırakılır mı denebilir. bu noktada iç oyuncuları boşlukları kapatmak için ekstra efor sarf etmeli. benimkisi sadece bir beyin jimnastiği. bu taktik işe yarar yaramaz başka bir tartışma konusu ama en azından değişik bir şey denemiş oluruz. çünkü mevcut kadro ile mevcut plan tutmuyor.

    son dönemlerde galatasaraylılar olarak çok yıprandık. daha kasım ayında bir çok taraftar karamsarlığın dibine vurdu. bu kuyudan çıkmak için bir ışık olabilir bu maç. sadece kazanmak bu ışığı vermez. deplasmanda iyi ve sağlam bir futbol da bu umut için yeterli olur.

    sonuç ne olursa sahada mücadele eden, maçı son dakikaya kadar bırakmayan topçular olsun. hocamız yanlışı görüp doğruları arama çabasında olsun. yenmek, yenilmek yüz seneyi aşkın süredir yaşadığımız şeyler zaten. önemli olan gelecek adına bu maç bir ışık olsun. tek dileğim budur.

    konsantrasyon

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın