resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4188
    artık genç olmayan, gelişimi nerdeyse sona ermiş futbolcu çakması. henüz ne kendisi ne de bir başkası pozisyonunun ne olduğunu bilmiyor.

    karakter açısından da zayıf. 2016-2017 sezonunda benim için isminin üstü çizilmişti. benfica istiyor haberleri çıktıktan sonra gitmek için her şeyi yaptı, ki haberlerin de yalan olduğunu düşünüyorum, gol attı sevinmedi, taraftarla tartıştı. ertesi sezon iki maç kurtarınca yine affetti taraftar.

    etmeyin, formanın değerini bilmeyen kimseyi affetmeyin. ne oldu ondan sonra? oynadığı nerdeyse hiçbir maçta vasatın üstüne çıkamadı. top oynamıyor herif, savunmasına da gelmiyor.

    artık son raddeye geldi ki, belki kimse üstüne düşmedi ama 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçında taraftarla tartışıp “kameranın önünde” taraftara küfür etti. sonra maçın kalan kısmında tepki görse de malum olaylar ve maç sonucu nedeniyle kimsenin umrunda olmadı.

    ismi anılmasın artık, kadro dışı kalsın ama alt yaş gruplarıyla da antrenmana çıkıp onları da zehirlemesin. yok olsun gitsin, isteyen ilk takıma satılsın.

    zerre tahammülüm kalmadı kendisinin ne ismini ne de cismini görmeye. umarım hak ettiğini bulur en yakın zamanda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın