resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1732
    galatasaray başkanlık makamına yakışmayan kişi.

    artırıyorum abdurrahim albayrak ile birlikte galatasaray yönetim kuruluna yakışmayan kişi.

    şimdi bazı zeka küpü arkadaşlar çıkıp diyecekler ki "ulan adam kulübü batmaktan kurtardı. el insaf!"

    kemer sıkma politikasını zaten o koltuktan oturan iyi niyetli ve akli dengesi yerinde olan herkes uygulamaya koyardı. galatasaray başkanlık makamı "iyi niyet" ve "akıl sağlığı" gibi niteliklere sahip olmanın yeterli olduğu bir makam değildir.

    skandal üstüne skandal...

    6-0'lık galatasaray- fenerbahçe maçı 6 kasım 2002 tarihinde olmuş. onu bile yarım yamalak hatırlıyorum ama bu skora muhtemelen sadece 7 kasım günü üzülmüşümdür. 16 senedir hiç umrumda olmayan ve çoğu galatasaraylının da sallamadığına tanık olduğum bir durumu kendi camiası üzerindeki psikolojik baskı unsuruymuş gibi anlatan bir başkan daha görmedim, duymadım.

    "sabır kardeşim ya. bak adam bir şeyler yapıyor işte. ne nankörsünüz! gel sen yönet o zaman!" diyen arkadaşlar tanıyorum bu sözlükte. ben de isterim kulübü yönetmeyi ve bu arkadaşlardan daha iyi de yöneteceğime eminim ama ne yazık ki bunu deneme şansımız tüzük sebebiyle şimdilik mümkün görünmüyor.

    gönül isterdi ki ben de bazılarınız gibi sikimden aşağı kasımpaşa kafasında olayım ama beceremiyorum.

    galatasaray dursun aydın özbek gibi açıkça kötü bir başkana ve mustafa cengiz gibi kötünün iyisi bir başkana muhtaç değildir. bunu iyi belleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın