• 10
    geçen seneki şampiyonluğumuzda "albayrak'ın arabuluculuğu sayesinde federasyon bizim önümüzü kesmedi, gerçekten isteseler başakşehir'i kolaylıkla şampiyon yaparlardı" dediğim için zamanın ötesine gitmiştim. "bizi durdurmaya kimsenin gücü yetmezdi, federasyon değil feriştahı gelse bizden şampiyonluğu alamazdı" diyen birçok mesaj almıştım ama o coşkulu dönemde bu konuyu deşmek istemedim.

    umarım şimdi ne demek istediğimi anlamışsınızdır. nasıl kepaze bir ülkede yaşadığımızı tam olarak idrak etmişsinizdir. şu an öyle bir ortam var ki malum şahıs istese galatasaray başkanı'na elini öptürür, fener başkanına ayağını yıkatır, fotoğraflarını da ertesi gün gazetelere manşet yaptırır, bir allahın kulu da gık bile diyemez. kendimizi dev aynasında görüyoruz ama hiçbir halt edebildiğimiz yok.

    lafa geldi mi "30 milyonluk galatasaray camiasını kimse karşısına almaya cesaret edemez" diyoruz, ama dün erdoğan bayraktar, bugün muharrem kasapoğlu bize adeta açıktan savaş açıyor, hakaret ediyor, başlarına da hiçbir şey gelmiyor. hiçbir güçlü tepki veremiyoruz, bu adamları caydıramıyoruz. bunu bilen siyasi iktidar galatasaray'dan da, galatasaraylılardan da zerre kadar korkmuyor. en büyük örgütümüz dursun'un bile kolayca emrine alabildiği ultraslan denen beleşçi topluluğu. yalansa yalan deyin.

    bu adamlar kimi şampiyon yapmak isterse onu yaparlar. milyonlarca galatasaraylı olarak figürandan başka bir şey değiliz arkadaşlar, acı ama gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın