• 266
    çok küçük istisnalar dışında alayı ciğeri beş para etmez, karakteri ve ruhu üç kuruşa hollanda'nın meşhur sokağında satın alınabilecek tipte zerre kişiliği olmayan bitlerdir.

    karafatmaları bilirsiniz, üstüne basınca çatır çatır ezilirler, bunları da öyle ezeceksiniz. acımadan, gözünün yaşına bakmadan. bunun yolu yordamı belli; mustafa cengiz yönetiminden biri buraları okuyorsa duyun sesimizi, allah aşkına ama allah aşkına cadı avına çıkın arkadaş. şu zamana kadar hangi midesiz galatasaray'a dil uzattıysa, hangi hoca köpeği galatasaray'ın adını lekelemeye yeltendiyse alayını hukuk karşısında çatır çatır ezin. karafatma gibi. siz hukuk nezdinde gerekeni yapın, hukuk da gerekeni yapsın, gerisini galatasaray taraftarına bırakın. hani deniyor ya "bu ülkede rezil olunmaz" diye, biz onları öyle bir rezil ederiz ki ama öyle böyle değil... yeter ki pasif olmayın, yardırın.

    bu ülkede güçsüz gözüktüğün an ezerler seni, düşersen bir tekme de onlar vurur.

    bu coğrafyada güçlü olamasan bile güçlü duracaksın. bu topraklarda pembe duygusallık bir yere kadar tutar, yeri gelecek ve sen kapkara olacaksın. türk spor basını gibileri bundan anlar.

    mustafa cengiz yönetimi...

    severiz sevmeyiz, orada milyonlarca insana hitap eden bir ultraslan var.

    ultraslan haricinde galatasaray'ı benimseyen milyonlarca tekil galatasaray taraftarı var.

    siz fitili ateşleyin yeter ki, alayını folofoş ederiz biz bir yere kadar (gerisi çimde takımın işi).

    yakın bunları.

    galatasaray tek, hepimizin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın