• 101
    galatasaray kulübü için olmazsa olmaz değerlerden birisidir.

    şu an için futbol takımımızdaki en büyük eksik budur. bu son 3-4 senedir böyle maalesef. kondüsyon, taktik, hakemler falan işin sonraki kısmı. biz bu ruhu kaybettik asıl önemli olan o.

    şu an serdar aziz ve linnes biraz da nagatomo dışında bu ruhu temsil eden yok ne yazık ki. bunun için bu ruhu yeniden kazanabilecek şekilde bir oluşum planlanmalı. öncelikle altyapıdaki gençlerin ne yapılıp edilip takıma monte edilmesi gerekir. işe çekirdekten başlanmalı. direk as takım oyuncusu olmasalar bile her daim esame listesine girmeli bunlar.

    ruh illa türk futbolcularla olmaz elbette. bakın en büyük örnekleri felipe melo ve johan elmander. yabancı futbolcu transfer edilirken de en önemli kıstas bu olmalı. hırs ve iş ahlakı.

    futbolculara gerekirse sürekli galatasaray belgeselleri eski maçlar izlettirilmeli. söyleşiler düzenlenmeli vs.

    bu bahsettiğim ruh işinin en büyük ustası şu an takımımızın başında. bunu fırsata çevirmeliyiz. geçen seneki şampiyonlukta da bunun etkilerini gördük zaten. ancak yönetimin de bu ruha sahip olması ve hocayı yalnız bırakmaması gerek.

    bu ruh gelip geçici veya bir sezonluk olmamalı. kulüp geleneği olarak herkese yerleştirilmeli. başkanından malzemecisine kadar herkese aşılanmalı. bu değere herkes sahip çıkmalı. işte o zaman gerisi gelir.

    unutmayınız ki galatasaray bir his takımıdır
App Store'dan indirin Google Play'den alın