resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 2177
    ağrı hissetmesine rağmen devam edip fernando reges gibi sakatlansa veya yan bağlarını yırtsa, kendisine küfreden arkadaşların ne düşüneceklerini merak ettiğim, mevcut takımda bitiricilik özelliği olan tek oyuncumuz.

    son gol sevincinde "bilip bilmeden dedikodu yapmayın" demek istercesine bir ifadesi olan adamın ortada bir sorun yokken kasıtlı olarak maçtan önce oynamayacağını söyleyeceğine ben inanmıyorum.

    burada öncelikle sorgulanması gerekenler takımdaki adele sakatlıklarının fazlalığı, takımın neden ligin en az koşu mesafesi kat eden takımları arasında olduğu ve neden son 20 dakikada takım kondisyonunun düştüğüdür. galatasaray yönetimi bu alanda dünyanın en iyi teknik ekiplerini tespit edip fatih terim'e yardımcı olmaları için onları görevlendirmelidir.

    bugün ellerinde somut bir delil olmadan eren'e hakaret eden arkadaşlar, devre arasında eren bedelsiz olarak beşiktaş'a, başakşehir'e, fenerbahçe'ye gidip başarılı olduğunda o zamanki forvet oyuncumuzun başlığı altına gidip, milyonlarca euro'luk maliyete bakmadan "eren bu çöpten daha iyiydi" yazacaklar, adım gibi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın