• 13
    başakşehir şampiyon olacağına fenerbahçe/beşiktaş şampiyon olsuncu insanlar beşiktaş'ın kazanmasını isteyecek ama böyle bir durumda muhtemelen 4.sıraya ineceğiz kimsenin umrunda değil.

    başakşehir'den nefret de etseniz, fenerbahçe veya beşiktaş'ın şampiyon olması bize ne katabilir? hiçbir şey. fenerbahçe buradan zaten kazanamaz ama kazansalar 4.yıldızı takacaklar. beşiktaş kazansa, 2016 ve 2017 şampiyonluklarındaki şımarıklıklarını, artistliklerini çabuk unuttunuz sanırım.

    keşke kasımpaşa, antalya vs kazansa biz olmayacaksak ama bunlar olmuyorsa beşiktaş, fenerbahçe ya da trabzonspor'un kazanması demek direkt düşmanlarımızın kazanması demek. başakşehir bugün var 5 sene sonra yok belki de. var olsalar bile varlıkları bizim için olduğu kadar diğer rakiplerimiz için de tehlike. psikolojik ve ekonomik üstünlüğü ele alıp ligi uzun yıllar domine edecek kapasiteleri yoktur. geçen sezon fatih terim olmasa bugün hala tinercilerin nefes kokusunu çekiyor olacaktık.

    benim temennim bol kırmızı kartlı ve başakşehir galibiyeti. berabere bitmesi de bizim açımızdan kötü değil ama beşiktaş kazanırsa haftayı 4.kapatırız. gelecek hafta kayseri deplasmanını da düşününce, milli maç arasına trabzonspor'un altında 8.sırada girersek şaşırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın