• 15
    galatasaray'ın hiçbir şampiyonluğu güle oynaya gelmemiştir. 9 puan fark attığı süper ötesi über finalli sezonda bile büyük mücadele vermiştir. ve yine galatasaray, şampiyon olduğu birçok dönemde saha dışı etmenlerle mücadele etmiştir. ve bugün, 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçıyla beraber savaş başladı. zaten saldırıyorlardı, bir fare gibi kemiriyorlardı ama artık savaş başladı. malum ilan oldu.

    galatasaray taraftarı!

    izle! izle nasıl saldırıyor bütün medya hocamıza, oyuncumuza. şu maçtan sonra var'ı, fırat aydınus'u, federasyonu konuşmak istemeyenler nasıl ağızlarına dolamışlar galatasaray'ı.

    kazı! kazı hafızana ki, biz yine hakkımızı aldığımızda onlar yine yaltaklanacaklar ama unutma bugünleri. sezon sonu iki güzelleme yaptılar diye hoşuna gitmesinler.

    affetme! biz istediğimizde aldığımızda sakın ola affetme. bugüne kadar affede affede yüzsüz oldular. artık affetme. 10 hatalı kararının üstüne 1 tane doğru düdük çalınca eğer "aslında iyi niyetli olsa üst düzey hakem ama..."lı cümleler kurmak istersen onlar hakkında, bugünler gelsin aklına. kendi takımlarının durumlarına serzenişte bulundukları zaman "objektif aslında" deme.

    savaş! savaş ne demek? mücadele demek. asla yılma, yıkılma. elbet eleştir, ama dışarıya açık verme. dışarıya karşı bir ol. bir ol ki korksunlar. kötü oynayabilir bir oyuncu, kendi kalesine gol bile atabilir. ama kimse benim oyuncuma el kaldıramaz. galatasaray benim çocuğum gibi, her birimizin çocuğu. hata yaptığında küsemediğimiz, en ufak başarısında gururlandığımız çocuk. kimse ama kimse galatasaray'a el, dil uzatamaz. o dil bağlanır, o el kırılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın