resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2443
    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı ısınma anında ayew'le yaşadığı şeyi görmeden önce baya olay oldu zannettim. açıkçası ben iki oyuncu için de bir sıkıntı görmedim.

    arkadaşlar bu maç derbi. tabi kaliteli futbol beklentisi olacak ancak bir miktar da gerginliği ateşi olacak bu maçların. burada bazı sınırlar var, onlara uymak gerek.

    ne bu sınırlar? işin içine hafif itmeler, diklenmeler olabilir ama yumruk, boğma ve sertliğin uzatılması vs gibi hadiseler olmayacak. özellikle yumruk kesinlikle.

    ayrımcılık vs asla olmayacak.

    konu çok uzatılmayacak. yani bu gördüğümüz şey maçta devam etmemeli. tabi başka oyuncu falan da dahil olmayacak. yani "aaa kavga var, bende bir dalayım." deneyecektir kimse.

    bunun gibi bir iki şey daha ekleyebilirsiniz ama çok da abartmamak gerek. bu tarz konulara bence çok takılıyoruz. bunun biraz avrupa spor kültürüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. amerika'da bu olay olsa spiker (yerel kanallarıkinden bahsetmiyorum.) gülerek yorumlar. benzeri olay italya'da olsa bizdeki gibi bir tepki olurdu herhalde. yani çok şey yapmayın, konunun özü bu.

    not: zamanında baroni olayında da benzeri bir durum söz konusu bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın