• 283
    onbirleri görmemle daha da heyecanımın arttığı mücadele.

    orta sahada sezon başından beri oynaması gereken üçlü ile oynayacak fenerbahçe. bu üçlü biraz sıkıntı çıkarabilir bu akşam ancak valbuena-frey-benzia üçlüsü top kaybına çok müsait. hatta bunlara ayew'i de katabiliriz. burada donk ve badou'nun devreye girmesi gerekiyor. sahipsiz topları sokakta bilye toplar gibi toplamaları lazım. sonra gary ve onyekuru'nun önüne salmaları.

    jailson stoperlerin ve beklerin arkasına isabetli uzun toplar atabiliyor. ozan-serdar stoper ve ömer-linnes bek ikilileri bu uzun topları karşılar. bu konuda çok dert edinmemize gerek yok.

    benzia araya salabilen ve oyunu hızlandırabilen bir oyuncu ama yukarıda yazdığım gibi topla oynamayı da seviyor. yine geri dörtlümüz bunun üstesinden gelecektir ki donk'un benzia'ya pek fırsat vereceğini düşünmüyorum.

    frey'in korkulacak bir tarafı yok ama zaman zaman iyi duvar olabiliyor bu da valbuena ve ayew'e duvar olduğu zaman beklerimizin çaresiz kalmaması için kanatlarımızın geri dönmesini gerektiriyor. bu da her takımda olması gereken varsayılan özelliklerden biri zaten.

    eljif sert müdahalelerde çokça bulunuyor. kırmızı kartına oynamalıyız. maçtan sonra karşı taraftaki en çirkef olarak dillendireceğimiz oyuncu olabilir ama eljif oyunu hızlandırabilen bir oyuncu benzia gibi. driblingle de kat edebiliyor. benzia ile maçtaki en büyük potansiyel tehlike.

    harun'un yan top zaafı hepimizin malumu. hal böyleyken; belhanda, yavrum, kuzum hani şu geçen sene başlarında maicon'a hayvan gibi orta şey yapıyordun ya. heh onlardan birkaç tane atsan yeter la bize bu maç. serdar, donk veya eren gol için olası failler. plase ozan. ne de güzel bir plase olur ama :)

    orta sahada kazanacağımız toplarla gary ve onyekuru'nun bol pozisyona girebileceği bir maç olacak gibi duruyor. aynı zamanda bu ikilinin geri dönüşlerde de iyi olmasi gerekiyor. onyekuru bu konuda takımda en beğendiğim oyuncu ama gary ikinci yarıda salabiliyor. bir de orta-kafa-gol olsa bu maç bizim allah'ın izniyle.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın