• 234
    vallahi öncelikle biz taraftarın şu "aslında fenerbahçe iyi takım" söyleminden ve hissiyatından kurtulmamız gerekiyor. ulan nesi iyi bu takımın. belki de fenerbahçe tarihinin en çöp kadrosuyla karşı karşıyayız. allah aşkına şu fenerbahçe futbol takımını az da olsa beğenen renktaşlarım bir yazıversin de bilelim bu kadroda kim galatasaray'da kendine yer bulabilir. belki biraz skertel ki onun da sağı solu belli değil o kadar.
    biz taraftar olarak bu fikirde olursak bu maç ile ilgili endişe duyarsak sahaya çıkan futbolcularımız da elbet tedirgin olurlar. tarihte yaşadığımız saçma sapan mağlubiyetlerimiz var biliyorum ama hiçbirinde fenerbahçe kadrosu bu derece zayıf değildi. en azından kadrolarında illaki şapkadan tavşan çıkarabilecek bir iki futbolcuları var idi. bu kez yok.
    bence bu şartlarda kesinlikle yenmeliyiz. hatta bence fark atmalıyız. ben öyle derbi dir havası değişik olur gibi teraneleri duymak düşünmek istemiyorum. ne derbisi kardeşim. ezerek yenmemiz gereken ortasahayı geçirmeden full baskı ile ağlatarak yenmemiz gereken bir maç. tüm bunları bizim de çok iyi olmadığımızı bilerek yazıyorum.
    bu maçta golün en fazla yakışacağı futbolcumuz bence ryan donk ve martin linnes.
    gol atarsa en fazla sevineceğim futbolcumuz hiç beğenmesem de belhanda.
    gol atarsa en çok şaşıracağım futbolcumuz ömer bayram.
    gol atarsa rakiple en fazla dalga geçeceğim futbolcumuz muslera.
    fark olursa maçın son dakikalarında keyif için ozan kabak'ın penaltı yapmasını istiyorum.

    şöyle keyifli, umut dolu, takıma güvenen entryler görmek istiyorum. öyle sinmiş, pısmış, tedirgin entryler bu şartlarda bizlere yakışmıyor. sinirlendirmeyin beni:))

    illaki tanım ise; feneri mağdur etmemiz gereken maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın