• 228
    hakkında bir dolu maç önü tespitleri yaptığım, hakkında entry olarak girmeye hazırlandığım ancak düzenlemek için yazıya göz attığımda yalnızca ve yalnızca son bölümünün önemli olduğunu farkettiğim galatasaray' ımızın maçıdır.

    son bölüm:

    "maç oldukça zor anlayacağınız. olası bir mağlubiyet bizi zirveden uzaklaştırabilir. sonrasında oluşabilecek bir şampiyonlar ligi maçı mağlubiyetinde yokuş aşağı gidebiliriz (bkz: 6 kasım schalke 04 galatasaray maçı). sezon sonu hüsran olabilir. yüksek sözleşmeli futbolcularımız yaşlı ve verimsizler. olası bir şampiyon olamama ve şampiyonlar ligi gelirini alamama hali, bizi zora sokacaktır.

    bazen şans yanınızda olmalı. işte o maç bu maç. bu maç, bu sezon ve geçen sezon içerisinde olduğu gibi, "yine", yeniden, taraftarın kazanması gereken bir maç. çekirdek çitlemeye video çekmeye uygun bir maç değil.

    maça gidecekler!
    sizden ricam maça futbolcularımızdan daha konsantre olmanız. daha ciddi olmanız. ciddiyetiniz sahadaki 22 futbolcuyu, yedek kulübesini, hakemleri, var odasını, erwin koeman' ı, ali koç' u... herkesi şoke etmeli. kötü oynadığımız anlarda maçtan düşen değil, maça yükselen bir taraftara ihtiyacımız var bu maç. maça, çıkabileceğimiz en kötü kadrolardan biriyle çıkabiliriz. fenerbahçe yaralı olduğu için mücadele ederek, olduğundan daha iyi görünecektir. ancak onların direncini konsantrasyonumuzla kırmalıyız. taraftarlar olarak o zihinleri meşgul etmeliyiz.

    yüce galatasaray taraftarı!
    kendi futbolcunu ıslıklamak, geri pasa homurdanmak, sessiz sessiz gergin gergin beklemek... bunlar yok. onlar atak yaptığında ıslığı, gürültüyü bırakmak yok. gol de yesek bırakmak yok! inanmayan ve fotoğraf çektirmeye, snap, twit atmaya gidecek olanlar kombinesini devretsin, biletini gişe fiyatına satsın.

    yüce galatasaray taraftarı!
    telefonlarınızı maçtan önce çıkarın. sessizce maçı beklerken, selfie' lerinizi çekin, videolarınızı çekin, snap atın, twit atın, instaya hikaye atın. sesinizi koruyun! fazla konuşmayın! ancak maç başladıktan sonra, o maçı alın ve gelin!

    (bkz: agresif tribün)

    bir çok maçta olduğu gibi bu maçta da tek artımız taraftarımız...

    allah yardımcımız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın