• 191
    genel kanı olduğu gibi benim de futbolsever olarak sabaha kadar 0-0 bitecek hissinde olduğum maçtır. 2 takımda da gol atacak, hatta gol pozisyonuna girecek adam kıtlığı var, yine kısır bir futbol, gerginliklerle dolu golsüz bir maç olacak gibi.

    lakin galatasaray taraftarı olarak bakınca da, hocasız ve bu kadar leş durumdaki fenerbahçe’yi geçen yılın şampiyonu, bu yılın yine en büyük favorisi olarak ve de fatih terim başımızdayken yenemiyorsak, sıçayım böyle futbola. zaten dünya genelinde ezeli rekabetlerde görülmeyecek kadar derbi pasifliği yaşıyoruz, herifleri en son ligde yendiğimiz maç 2014’de, hatta gol attığımız en son maç 2015’de. bunun adı kepazeliktir, taraftar olarak takıma verilen desteklerin karşılığını bir zahmet adam gibi oynayarak gösterecek artık futbolcular. milletin başını öne eğdirmeye hakları yok, kötü oynanabilir, formsuz olunabilir, her maç kazanılacak değil sonuçta. lakin bize bir derbi galibiyet borçları var. benzer durumda biz kötü sezonlar geçirirken rakipler hiç zorlanmadan yeniyor derbilerde çok büyük oranda bizi, biz iyi onlar kötüyken sezonun tesellisi olarak gene asılıyorlar maça alıyorlar istediklerini bize karşı. yani o maçı çıkış olarak görmeyi bi biz beceremiyoruz anasını satiyim. sadece fener değil beşiktaş’ı trabzon’u da yapıyor bunu bize karşı. bu sebeple artık sabrım yok takımıza karşı, neticede bir maçtı bu, hedefimiz schalke maçı falan denmemeli sonunda, adam gibi 2 maça da çıkıp top oynamalı takım.

    bu konuda tek güvencem fatih hoca. o yokken bu ölü toprağı çöktü üstümüze, hala daha kaldırmakta zorlanıyor. özellikle en son döneminde içerde dışarda, yensek yenilsek tüm derbilerde oyuna hakim yapmıştı bizi, çok iyi hazırlamıştı takımı. yarın yine aynısını yapacağına inanıyorum, görelim artık şu kadronun adam gibi bir büyük maç refleksi gösterdiğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın