• 187
    fenerbahçe' nin kapanmasını beklediğim maçtır. maçı mümkün olduğu sürece berabere götürmeye ve baskın ataklar ile gol bulmaya çalışacaklardır. fernando' nun yokluğunda yapacağımız top kayıplarını değerlendirmeye çalışmak en temel hücum stratejileri olacaktır.

    fenerbahçe' de savunmada neustadter ve skirtel ikilisinin hava topu performansı önemli olacaktır. burdan ömer bayram' ın bulduğu her topu orta kesmek yerine biraz daha sıfıra inmeyi ve yerden ortalar yapması ve mümkün değil olduğunca ceza sahası içini zorlaması önemli olacaktır. eğer bol orta açarsa fenerbahçe' nin skora savunma için ikilisini yıldız yapmaktan başka bir şeye yaramaz.

    garry' nin artık silkinip kendisine gelmesini beklediğim maçtır. solda oynayacağını varsayarak fenerbahçe' nin savunmasında isla - neustadter ikilisi savunmalarının en zayıf bölgesi olarak gözüküyor. mümkün olduğunca o tarafı zorlayıp hataya sürüklemesi hücumda en temel prensibimiz olmalı diye düşünüyorum. ömer ile o kanadı otobana çevirmeliler ve ordan servis edecekleri toplarda ndiaye ve belhanda' nin skora yapacağı ceza sahası koşuları önemli olacaktır. takımı hücumda eksik bırakırlarsa gene kısır bir maç izleriz.

    slimani' nin olmayışı savunmada oynayacak stoper ikilimiz için önemli bir avantaj yaratacaktır. slimani' nin savunma arkasına yapacağı koşular fiziksel gücü ile savunmamızı zorlayamayacak olması bizi rahatlatır. özellikle de ozan oynarsa bu sefer şansın onunla olmasını diliyorum.

    orta sahada donk' un sertliğine ve ndiaye' nin enerjisine ihtiyacımız olacak. özellikle donk' un ev sahibi avantajımızı hissettirecek sertlikte başlaması ve bu maçı kazanamayacaklarının mesajını maçın başında vermesi gerekiyor. ndiaye ve belhanda' nın ceza sahasına girmeleri şart oğlu şarttır. yoksa maçta gol bulabilememiz oldukça zor olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın