resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2902
    derdini çözemediğim futbolcu. kulüpte bir psikolog var ise acil kendisiyle seanslara başlaması lazım (kulübün bu konudaki işe alım prosedürünü bilmediğim için var ise diyorum, belki de vardır bilmiyorum)

    gerçekten derdin ne olm senin?

    para mı? e arabistandan çuvalla para verdiler gitmedin. parayı reddediyorsan sebebin az çok bellidir. çıkan haberlere göre şampiyonlar liginde oynamak istediğini söyleyip reddetmişsin, ya da bunu “arabistan seviyesinde futbol oynamak istemiyorum” genel başlığı altına da sokabiliriz.

    e aslanım sen bu kulübün en dar rotasyonlarından birinde, en çok para kazanan adamlardan biriyken ilk haftalarda hoca tarafından ısrarla takıma monte edilmedin, ölü sinan bile rotasyonda senin önünde. demek ki antremanlarda o hırs o istek yok, demek ki derdin top değil. girdiğin maçlarda yoksun, çalım atmak için topa basıp etrafında dönmeye çalışırken top kaybetmekten başka bi numaran yok. götün göbeğin abdullah kiğılı ile yarışacak düzeyde. kendine iyi bakmıyorsun ki her maç farklı farklı yerlerinden ve çoğu darbeye bağlı olmayan sakatlıklar yaşıyosun.

    diyelim derdin para ya da futbol değil. istanbul’da yaşamayı arabistan’da yaşamaya tercih ettin. e aslanım hiç gece hayatı haberlerin vs yok. sosyal ve kültürel olarak bu ülkeyi daha çok sevmek aradaki para farkını da kapatmıyor kanımca.

    lan feghouli, derdin ne olm senin? kız meselesi mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın