resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 647
    öncelikle şunu belirtmek isterim, takımda üzerine gidilecek en son 2 kişiden birisidir. diğeri de fernando muslera dır.

    neden ozan kabak'ı korumak istiyorum, kısaca özet geçeyim.

    kardeşim, modern futbolda savunma hücumdan başlar mantığı hakimdir. en azından fatih terim'in savunma anlayışı budur. bizim savunmamız değil hücumdan, kafamızda bile başlamıyorki. top son adam olan ozan'a gelene kadar kimseye kızmayacağım, ozan'a geldiğinde penaltı olunca ozan'ı mı linç edelim? adama maç başı 15 tane kritik müdehale şansı geliyor, 14'ünü başarıyla tamamlarken bırakında 1 tanesinde de penaltı yaptırsın. kızamam ben bu çocuğa!

    çocuk daha toy, süper lig tecrübesi yeni yeni oluşurken bu tip hatalar gayet normal. mühim olan pozisyonların tamamının ozan'ın mevkisine kadar gelmesi ve ozan'da sonuçlanması. önde bir tane çiğ et yiyip, pasları kesen temizlikçi eksiğimiz varken her topun ozan'a gelmesini garipsemiyorum. zaten atamadığın bir takımda da yediğin zaman bu tip kaosların, üzüntülerin gelmesi kaçınılmaz.

    tüm takımı düzelttik, bir düzeltemediğimiz ozan kabak'mı kaldı? söz o gün ozan'ı linç edecek ilk kişi ben olacağım!

    adam kazanmak maharet ister, kaybetmek ise 1 dakikanı alır. ozan'ı kazanmamız gerekn bu vakitlerde adamı ipe götürmek takıma ihanetten başka birşey değildir.

    ayrıca altyapıdan adam çıkmıyor diye ağlayan bizler değil miydik? hangi topçu altyapıdan çıkar çıkmaz hatasız oynamız? messi altyapıdan çıktığı ilk sezon hiç mi hata yapmadı? ya da mevkidaşını düşünerek puyol'un ilk yıllarında yaptırdığı hiç mi penaltı olmadı?

    geçiniz bu tip basının oyunlarını, doldurmalarını. basın yazıyor, biz de balıklama atlıyoruz. son 5 maçta 3 penaltı mı yaptırmış? yapsın aslan parçam, ben arkasındayım! hatalar yapa yapa öğrenilir. eskort gibi ceza sahasında takip edeceğine 15 müdehale yapsın, 1 penaltı yaptırdığında da canı sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın