resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 646
    balık hafızalılarca sadece penaltı üzerinden yerilen futbolcumuz. bir öğrencimin " iki maçta ramos yaptınız bam güm topa vurmaktan başka yaptığı bişey yok, yallah ptt 1. lige" diye eleştirdiği futbolcumuz. bam güm mü vuruyormuş başka faydası yok muymuş? gelin yaşını başını kenara bırakarak istatistikleri kontrol edelim. gözler yanılır, beyin unutur ama rakamlar yanılmaz ve unutmaz.
    ekte size takım istatistiklerini bulabileceğiniz bir link koyuyorum. sizden istediğim kadronun istatistiklerine bakın zamanınız varsa detaylı sekmesinden tek tek bakın. https://tr.whoscored.com/...%BCrkiye-Galatasaray
    bam gümden başlayalım. maç başı ortalama 60 pas (takımın en yükseği) %85 isabet oranı (kısa pas başarı oranı maicondan daha yüksek, serdarla aşağı yukarı aynı). bam güm değilmiş oyunu, haksız mıyım?
    defansif oyununa bakalım. maç başı ortalama 3 top çalma denemesi (takımda 4 deneyen yok), %90 başarı (takımın en iyisi). yani rakibinden çalım yememe konusunda en başarılımız. top uzaklaştırmada serdardan sonra en iyisi.
    kalanına bakarsınız. sadece örnekler sundum.
    kısaca soruyorum gömenlere: daha ne istiyorsunuz?
    penaltı yaptırmamasını mı? öğrenecek, penaltı yaptırmamayı da öğrenecek. ama zamanla, bir anda herşey başarılmıyor. hayatta böyle birşey mümkün değil.
    elimiz de alt yapımızdan çıkan bir pırlanta var ne erkenden gömelim. ne erkenden göklere çıkaralım. sadece zaman tanıyalım, destek olalım.
    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın