resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 641
    sezonun geri kalan maçlarının her birinde birer penaltı yaptıracağını bilsem, galatasaray' ımızın her maçında forma giymesini istemeye devam edeceğim. çünkü altyapıdan futbolcu çıksın istiyorum. bunun yöntemi genç futbolcuların bu yaşlarda hata yapmasından geçmektedir. sergio ramos, van dijk, nesta, stam, bülent korkmaz, kompany... bu futbolcuların genç yaşlarındaki* maçlarını ben de izlemedim. ama açılıp bakılırsa "en fazla" ozan kadar oynadıklarına bahse girebilirim.

    transfer problemlerini çözebilirsek daha stressiz bir takımda gelişimini daha iyi tamamlayabilir**. ancak hali hazırda kendisiyle boy ölçüşebilecek tek stoperimiz serdar aziz. o da sağolsun sürekli sakatlanıyor. takımda bunca eksik varken ve ffp kapımızda hazırken 2 stoper alamayacağımız da aşikar. dolayısıyla ozan' ın takımda kalacağına kesin gözüyle bakıyorum.

    yani... bu hataları yapacak. kim yapmayacak peki?! mariano ve maicon. hatta bu ikili ne yapacak?! bu çocuğun açıklarını kapatacaklar 30 yaş üstü tecrübelerinin getirileriyle. ancak bir yazar arkadaşımızın da söylediği gibi durum şu ki*; ozan, mariano' nun açıklarını kapata kapata sağ bek oynamayı da öğrenecek... maicon' la ilgili tek kelime edemem çünkü oynadığımız futbol kendisine uygun değil ve gün geçtikçe özgüveni azalıyor. dolayısıyla tekrar söylüyorum:

    bu hataları y a - p a - c a k! biz de her gün alkışlayacağız. ozan ne zaman ki saha dışı olaylarla gündeme gelmeye başlar, kazandığı şöhretin etkisiyle kendini geliştirmeyi bırakır*, işte o zaman dersiniz ki hata yapıyor çünkü çalışmıyor. ancak şuan tekrar söylüyorum;

    bu hataları y a - p a - c a k! biz de her gün alkışlayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın