• 117
    sakatlık mevzunda hocaya karşı herhangi bir art niyet olduğunu düşünmeyenlerdenim. bir sporcu sakatsa sakattır, bunun artısı - eksisi yalnızca sakatlığın süresiyle alakalı olabilir.

    belhanda'nın başı döndü? sağlık ekibi adamın tansiyon problemini maç* içerisinde tespit etti, yani bir sorun vardı.

    emre'nin ayağında kırık oluştu, fazla söze gerek var mı?

    linnes bu takımda yuto'yla birlikte en profesyonel kişiliklerden biri, hocayı sabote etmeye yönelik bir harekette bulunmayacak oyunculardan. hele ki kendisine en çok inanan adama karşı böyle bir girişim? geçiniz.

    nagatomo'nun akciğeri söndü ve aslan ameliyat oldu, daha ne olsun?

    serdar zaten sakatlığa yatkın bir futbolcu ki karakter olarak da öyle küçük işlerin adamı olmadığı biliniyor (göçük yüzle savaşmaya devam etmişti geçen sezon), örneği var.

    onyekuru'nun eti ne budu ne, birincisi; çocuğun geçen sezon 7 ya da 8 küsür ay sakatlık sebebiyle top oynayamadığı herkesin malumu. belki riske edilmek istenmiyor, ikincisi?

    fernando'nun sıkıntısı olduğunu analizler söylüyor, testler söylüyor yani bilim söylüyor. insanı kandırabilirsiniz ama bilimi kandıramazsınız. ha fernando kendine iyi bakmıyordur orası ayrı ama bu sakatlığının gerçek olmadığı anlamına gelmiyor. aynı şey feghouli için de geçerli. antrenmanlarda ne kadar yetersiz olduğu sezon başından beri yazılıp çiziliyor zaten. böyle bir sporcunun sakatlanması kadar normal bir şey olamaz.

    sakat futbolcu, ortada takımı adına telafisi olan bir süreç var ise oynamamalı, doğrusu budur. bizim hoşumuza gidiyor serdar sakat sakat debelensin, başkası atmaya son derece meyilli adelesiyle fedakarlık yapsın falan fakat bu yanlış. muhakkak istisnaları vardır lakin avrupa'nın büyük takımlarında bu fedakarlıkları kolay kolay göremezsiniz. adam bir sıkıntı hissettiği an bırakır kendini, o riski almaz, almamalı da.

    fatih hocam son maçtan* sonra imalarda bulundu, kendince haklılık payı da vardır, ne de olsa takımla birlikte olan o fakat ben bunun biraz da sıkkın ruh halinden kaynaklandığına inanıyorum. hani dedi ya basın toplantısının başında, "yanlış bir şeyler söylemek istemiyorum" diye, maalesef o yanlış şeylerden birini dillendirdi, duygusallığı ağır bastı. nasıl basmasın ki...

    futbolcular kendilerine asgari ölçüde dikkat ediyorsa ve buna rağmen takımda çok fazla kas sakatlığı görülüyorsa sorgulanacak kişi(ler) fizyoterapistler ve kondisyonerlerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın