• 119
    sözlük olarak kafayı yediğimizi düşündüren maçtır.

    kimseyi kırmak ya da terbiyesizlik yapma niyetinde değilim ama kendimize gelmeliyiz. bu karamsar hava resmen beni delirtti.

    karşımızda tarihin en kötü fenerbahçesi var. ve sadece form değil; kadro olarak da öyle. birbirini tanımayan ve yetenekleri oldukça kısıtlı bir takım. fark yaratacak tek bir tane yetenekli oyuncuları yok. gerçekten yok. şu an on beşinci sırada olmaları sadece isimlerinden kaynaklı. daha da kötü sırada olabilirlerdi. abartmıyorum. ligin en kötü kadrolarından biri. defans dörtlüsü o kadar vahim ki hasan ali en iyi isim; düşünün durumu.

    "teknik direktörü gitti demek ki önümüzdeki maç yenilmeyecekler" diye bir efsane var. pardon da, ne alaka abi? teknik direktörün ilk maçı diye bu adamlara yeteneğinin iki katı yeteneğe mi ulaşacak? bu ne yersiz bir kaygı yahu?

    bu arada henüz teknik direktörleri yok ve bugün salı. yani biriyle anlaşsalar bile sadece bir antrenman yapabilecek o hoca. hele bir de hoca türk değil yabancı olursa iş daha vahim.

    karşımızda küme düşme hattında bulunan, yetenekleri kısıtlı, öz güveni dibe batmış ve başında teknik direktörü olmayan bir futbol takımı var. bizim sahamızda maç yapacaklar.

    evet eksiklerimiz var ve formda değiliz. ama hala onlardan çok daha güçlüyüz. çok daha diriyiz. birbirini tanıyan ve geçen sene şampiyon olmuş bir kadromuz var. başımızda fatih terim var. bu maçları çok seven ve 2012'den sonra derbilerde psikolojik üstünlük kazanmamızı sağlamış terim. tribünde de elli bin kişiyiz. yani her anlamda üstünlük bizde.

    hiçbir şekilde bir kayba ihtimal olmamalı. kötü oyuna ihtimal vermemeliyiz. çok iyi oynayıp çok gol atmalıyız. çünkü bunu yapabilecek güçteyiz ve rakibimiz de bize karşılık veremeyecek kadar zayıf.

    burada bir abartma yok beyler. bunlar ortada olan şeyler. iyi oyunla galip gelmemiz gereken maçtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın