• 110
    ne yazik ki sacma sapan bir golle 0-1'lik bir sonuc kokuyor. 40 senedir bu derbiyi takip ettiysek, bunun icin tum sartlarin olustugunu gormek zor degil. aslinda galatasaray'in da sakatsiz, tam kadro olmasi gerekiyordu ama boyle de olur.

    golu de hayatinda ilk defa gol atacak biri atar, isla ya da jailson olabilir. ozan kabak'in gotune carpip muslera'yi yaniltir. 75-80 civari gelir gol, galatasaray taraftari da o dakikadan sonra maci birakip isliga gecer.

    gs-fb derbilerinin aciklanamaz olagunustuluklerini bir kenara birakip maca bakmak istersek, ben terim'in bu eksiklikler ve yaklasik 1 aydir suren kisir ve kotu futbol dolayisiyla hucumcu yerine saglamci bir anlayisla cikacagini dusunuyorum. kaybetmek istemeyecektir. ancak erken one gecip, hatta 2-0 falan yapabilirse farka gitme fantazisi olabilir. ama bastan boyle bir hucum gaziyla cikacagini beklemiyorum. uzun sure 0-0 gitmesi, hatta 0-0 bitmesi bile hocayi su asamada uzmez gibi duruyor.

    fener'de ise hoca belli degil, takim belli degil ve tahmin yapmak zor. ancak oyun kalitesi ve ozellikle hucum yetenegi son yillardaki en kotu takima sahipler. bu yuzden iyi savunma yapmaya calisirlar ama coluk cocukla ciksa bile galatasaray'a karsi oyunu ele alamazlar gibi geliyor. onlar icin de macin 0-0 gitmesi iyi, zira tarihleri gs'a karsi bala gote atilan gollerle kazanilan maclarla dolu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın