• 11
    sürekli aynı muhabbeti yapmış gibi oluyoruz ama -türkiye ligi'nde- donk sinan'dan iyi santrfor oynar. hatta maicon bile sinan'dan iyi santrfor oynar. muğdat da sinan'dan iyi santrfor oynar. sinan kadar statik, topu ayağına bekleyen bir adamın santrforda iş yapabilmesi için kesinlikle çift forvet oynaman gerekir. kendi başına pozisyona girmekten son derece aciz çünkü.

    ama donk ve maicon 1.90 küsür boyunda adamlar, üçüncü bölgede hakimiyet kurmadan bile onlara top şişirebilirsin, ki antalyaspor maçında* bu yöntemle gol attık. malatya'da* da az daha atıyorduk iki tane çok net pozisyon kaçtı. bu adamlar fiziksel açıdan pozisyona girmeleri kolayca engellenemeyecek kadar üstünler.

    son dönemde bu kadar adam sakatlanırken sinan'ın sağlam kalması takım adına büyük şanssızlık oldu. bursaspor ve malatyaspor maçlarından toplam bir puan alabildiysek bu adamın her iki maça ilk 11 başlamasının çok ciddi payı var. hele sadık-murat akça tandemi ile gayet kısa bir stoper ikilisiyle oynayan, maicon'un veya donk'un izmarit gibi ezeceği malatyaspor'a karşı sinan'ı santrfor oynatarak büyük bir fırsat kaçırdık. erol bulut "mina cezalı ne halt edeceğim" diye kara kara düşünürken esame listesinde sinan'ın santrfor oynadığını görünce göbek atmıştır sevinçten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın