• 32492
    "hak ettiler, kendilerini tebrik ederim. bizim bölümümüz yüzeysel görünenden çok daha derin. onu da halledeceğiz. ozan 3. penaltıyı yapmış. yapacak, öğrenecek. hırsı var, inancı var, çok çalışıyor. herkesten fazla koşuyor ve ruhu var."

    "bizim de görevimiz ona yardım etmek. ben bu şansı her zaman vereceğim ve sonunda iyi bir şey ortaya çıkacak."

    "oyunumuza baktığımızda bizim oyunumuz bu değil, yaklaşımımız bu değil. beraber oynama kültürüne sahip, birbiri için oynayan bir 11'e ihtiyacımız var."

    "sonradan üzüleceğim ya da yanlış anlaşılabilecek şeyler söylemek istemiyorum ama içim taşıyor. bazen diyorum ki 'elin kolun bağlı, bari dilini serbest bırak'. onu da yapamıyorum."

    "ligin ilk gününden bugüne kadar, oynadığımız her maçtan sonra durum tespitleri yaptım. hepsini alt alta yazdığımızda net olarak görebilirsiniz. bu tek başına sakatlık, fizik, konsantrasyon, form meselesi değil. birbiri için oynayan bir 11'e ihtiyacımız var."

    "yoksa sakatlık... eee? 11 kişi çıkmıyor muyuz? galatasaray'da kimse istemez sakat olsun ama şöyle bir gelenek olur: sakatlıklar oluşmuşsa, bunları fırsat bilip o formayı alacaksınız."

    "2 metreden, 3 metreden atamazsanız zaten geriye düşersiniz. olay sadece bunu atamamak değil. oyunu daha baskılı oynamamız lazım, kontrolün bizde olması lazım. galatasaray'a yakışır şekilde oynamamız lazım. yoksa kaybederiz, ne var? bütün sıkıntım başka şeyler."

    "kritik bir süreçten geçtiğimiz doğru. teşhisimiz de doğru ama tedavi için hastanın da rızası gerekiyor."

    "biz bunları çok gördük. bu dalgalı denizde de gemiyi çok yanaştırdık der geçeriz. üzüntüm tahmininizden daha fazla. skordan dolayı, kısa vadeli bir şey düşünmüyorum. çok daha geniş şeyler düşündüğüm için çok üzülüyorum."

    "fenerbahçe derbisi, türkiye'nin en güzel derbisi. kendi sahamız, kendi seyircimiz. güzel bir maç olacak, ondan emin olabilirsiniz."

    "ben de isterim her mevkide 2-3 tane oyuncum olsun. rakiplerimizin derin kadrolarına bakıp bazen hayıflanmıyor değiliz ama kimseyi suçlamıyorum. önce kabahati kendimde arıyorum. bu problemler içerisinde galatasaray, allah'a şükür çok da iyi gidiyor. mevcut her yerde varız"

    fatih terim

    (bkz: 28 ekim 2018 yeni malatyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın