resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4142
    maçta hiçbir şey oynamadığımız için, muğdat çelik oyuna girdikten ve ryan donk santrfor bölgesine kaydırıldıktan sonra sinan gümüş'ü izledim özellikle. belki haksızlık ediyorumdur, dedim. acaba biz mi topu getiremiyoruz -ki kabul çok iyi top getirdiğimiz söylenemez- dedim. fakat şunu gördüm. ryan donk, topu indirmek için topa göre pozisyon alıyor. sırtına bir stoperi almış. top yakına düşerse diye ikinci stoper çok yakınlarında. sinan gümüş de hemen o ikinci stoperin dibinde bakalım top nereye düşecek diye bekliyor. diğer taraftan muğdat çelik, ilk kesmeyi topa doğru, ikinci kesmeyi çapraza doğru çoktan yapmıştı.

    sıfır. topu ayağına getirmek gerekiyor bir zahmet. geleni de atamıyor ya, neyse.

    iyi oynadığında iyi oynadı derim. bunda bir çekince yok.

    ben zaten kendisinden neredeyse hiçbir şey beklemiyorum. sadece ufak koşular bari yapsın. savunmanın dengesini ufak bozsun. yok! yapmıyor. sahada duruyor, elleri belinde.

    gol için uğraş vermeyen adamdan golcü olmaz. yani şu anki mevkisi. false 9 falan da değil ha. direkt santrfor gibi oynuyor.

    kanatta, lay lay lom oynayan oyuncu oynayamaz. dediğim tipteki oyuncunun zaten tanımıdır. bana kanatta veya 4 3 3 kenar forvetinde kim oynamaz diye sorsalar sinan gümüş derim.

    şu an da oynayabileceği tek rol, sarkık forvet gibi duruyor. ama dediğim gibi onu da oynamıyor. sarkık forvet sürekli koşu yapıp alan açar. bu adam, iddia ediyorum, hücum alanını daraltıp rakibin daha iyi savunma yapmasını sağlıyor.

    bakalım bir dahaki maçta, daha ne kadar kötü oynayabilecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın