• 67
    artık farklı şeylerin denenmesi gereken maç.

    olmuyor işte hocam; sinan gümüş ile olmuyor en basitinden. koy genç bir arkadaşımızı, puan kaybedeceksek böyle kaybedelim yahu. nasılsa sinan ile de kaybediyoruz. bir anlamı yok yani.

    selçuk inan. yedekten bile girmesin mümkünse. yine takıma katkısı 0 olanlardan. zamanında yaşattıkları için teşekkürler ama bitti gitti.

    eren derdiyok için nötrüm açıkçası. şampiyonlar ligi için yeterli değil kesinlikle ama ligi bir şekilde götürür. sakat makat değilse * forvette oynaması gerekiyor. zaten takımda başka forvet yok. genç arkadaşlarımızdan da gözümüze çarpan biri yok.

    ben olsam younes belhanda'yı da keserdim de yukarıdakiler kadar işe yaramaz değil yine eleman * adam eksikse oynatılır en azından.

    şu maçta ozan muhammed kabak ile beraber en az bir gencin daha oynaması lazım; sinan yerine tabii ki. hoca gemileri yakmışsa birkaç sürpriz daha bekleyebiliriz. çünkü sorun sadece skor değil, iyi de oynayamıyoruz. iyi oynamamız da imkansız zaten zira sinan maçın yarısında ortalıkta yok; takım oyununa katkısı çok kısıtlı. garry mendes rodrigues de biraz öyle ancak garry skora katkı yapıyor, sinan kadar da takıma katkısız oynamıyor. sol kanattayken bire birlerde etkili, sağ kanattayken çizgiyi iniyor desek sinan'da böyle atraksiyonlar da yok. takımdan kesilmesi gereken oyuncu net olarak sinan. gerisi gelir zaten. takım bir sağ kanadı olduğunu hatırlasın önce oraya birini monte edelim de diğer dertleri sonra düşünürüz. bir tane bile takım oyununa katkısı az olan oyuncuyla oynamak sıkıntıyken biz en az bu tip iki kişi ile oynuyoruz.

    fernando muslera
    martin linnes---ozan---maicon pereira roque---ömer bayram
    ryan donk
    papa alioune ndiaye---belhanda
    ???---garry
    ???

    hocanın bence kale, defans ve orta saha tercihleri yukarıdaki gibi olacak. sol ayaklı sol bekten vazgeçmez ki mariano ferreira filho da sarı kart sınırında, derbi * öncesi bir oyuncuyu da kart cezası sebebiyle kaybetmek istemez diye düşünüyorum. orta alanda da tercihler yukarıdaki gibi olur.
    gelelim ofans üçlüsüne. neredeyse herkes sakat olduğu için maalesef sinan gümüş yine ilk 11'de başlar. bence kötü oyunumuzun temel nedeni olduğu için başlamaması gerekir ancak sanmıyorum ki başlamasın. hocanın artık bardağının taştığını umuyor ve bu iki mevkiye iki genç oyuncumuz ile sahaya çıkacağını umuyorum, istiyorum, bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın