resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2897
    kendisine müthiş bir lakap takmıştım ben, keltoş müller.

    gerçekten de, paşamız sağ kanatta oynarken de tıpkı bir ters ayaklı futbolcu gibi içe kat ediyor. ne zaman buna yeltense aklıma axl rose'un detone oluğu anlar, steven tyler'ın sahneden düşmesi, daredevil'ın son sezonunda maggie'nin ağlama"ya çalışma" sahnesi falan geliyor. böyle bir rezalet, böyle bir çirkinlik yok yani.

    presi, koşuyu, çalımı v.s. geçtim ben artık. gitmedi, onu da geçtim. gitmedi diye yönetime kızmıyorum. hatta feghouli'ye de kızmıyorum. ki taraftarın yaptığı en büyük hata şu: feghouli gitmedi feghouli şerefsiz. mustafa cengiz beceriksiz. maicon gitmedi, maicon şerefsiz. mustafa cengiz beceriksiz. forvet gelmedi, mustafa cengiz beceriksiz.

    yahu maicon'a kim o kontratı verdi?
    belhanda'ya?
    feghouli'ye?
    havuzdaki suyu kim bitirdi? dursun.
    havuza giremiyoruz diye kime kızıyorsunuz? cengiz. vallahi müthiş mantık, tek başına değil de aristo, plato, heidegger, nietzsche falan bir araya gelip ortaya bunu koymuş olsa gerek.

    feghouli'ye dönelim. böyle bir yetersizlik yok. ama kızmıyorum. keltoş müller parasını almaya devam edecek. tarık çamdal'a ne yapabildik? selçuk denen şahısa? hiçbir şey. gitmeyecekler. tepki yanlış yere yöneltildikçe de benzer olaylar yaşanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın